Sjöströmshallens historia

Sjöströmshallen, tidigare Komposithallen, kommer från idén att bygga en isolerad tunnel för längdskidåkning, under denna utvecklingsfas såg vi stora fördelar med att använda kompositmoduler även inom andra områden, exempelvis andra typer av hallar.

Här föddes idén till den mobila tvätthallen och idag erbjuder vi ett färdigt, flexibelt tvätthallssystem.

Vår ambition är att skapa smarta lösningar som fungerar för kortsiktiga och långsiktiga behov. Vi har stor kunskap om tillverkning av kompositdetaljer med erfarenhet genom produktion i tidigare bolag, exempelvis som leverantörer av glasfiberkomponenter till Volvo Buss i Säffle.

Sedan 2022 är Komposithallen, nu Sjöströmshallen under regi av AB Herbert Sjöström.

Smidigt och enkelt

Vår tvätthallslösning ger ett komplett och komprimerat system där byggdelarna fyller en funktion i anläggningen, såsom vattenlagring om 24 m3 integrerat i vår plattlösning. Våra material ger också en lättskött och praktisk byggnad.

smidigt

Kostnadseffektivt

Kombinationen av låga transportkostnader, möjligheten till förflyttning, lång livslängd samt välisolerade hallar skapar vi en kostnadseffektiv produkt.

sparapengar

Bygglov

Vi är behjälpliga vid ansökan om bygglov.

bygglov

Miljö

En välisolerad tvätthall med en vattentät konstruktion ger en mycket energiefektivare lösning samt spar på miljön.

miljo

Kort installationstid

Minimal markberedning, få transporter och ett snabbt montage ger en kort byggtid. Dessutom är systemet mobilt vilket ger möjligheten att ometablera.

kort_installation